tisdag 1 september 2009

Hemförråd

I söndags så hade vi en härlig lektion i Söndagsskolan... om årsförråd. Jag insåg lite då att det finns lite att jobba på där. Så idag har jag varit iväg och köpt upp nästan alla affärens paket med HavreFras! Dom hade iofs inte så många... men det blev iaf nästan 5 kg havrefras... så om något händer nu så har iaf barnen frukost och kvällsmat i någon månad framåt. Egentligen behöver vi långt mer av den varan, men Rom byggdes inte på en dag.

Det blev ett 50-tal sånna där 2dl saftpaket också. :)

Vi har dock insett att vi ligger lite dumt till i vår matbudget denna månaden... men vi får se om vi lyckas få med något mer till årsförrådet innan månaden är slut. Får se vad vi hittar på nästa månad att bunkra upp. :)

Kyrkan (Jesu Kristi Kyrka eller mormonkyrkan som den även kallas) har sedan lång tid tillbaka rekommenderat och uppmanat alla medlemmar att införskaffa och underhålla ett så kallat årsförråd. Det är för att vi ska kunna klara oss under svåra tider eller om något oväntat händer familjen, det kan vara vad som helst. Man vet aldrig om framtiden, därför tycker jag att det känns rätt att spara inför en regnig dag.

Annars har det varit en bra dag... mycket på jobbet! But what else is new?! :) Tufft att hinna med allt just nu. Barnen, hemmet och dessutom jobbet som kräver mycket av mig... så är det svårt att hålla allt i luften på samma gång. Men antar att man bara kan göra sitt allra bästa och lita på att Herren hjälper en med resten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar