måndag 1 februari 2010

Minisemester

Både jag och min fru kände att vi behövde komma iväg lite... vi kollade på massor av alternativ för att komma till något lite varmare ställe. Vi insåg dock (lite motvilligt) att vi inte riktigt hade råd att lägga 15-20 000 på att åka iväg hela familjen. Jobbigt! Men samma dag som vi fattat detta vuxna beslut damp det ner ett erbjudande från Coop att åka på kryssning till Tallin 2 vuxna + 2 barn för 2100:-.

Tog inte många sekunder för oss att bestämma oss! Fönsterhytt på båten var en självklarhet med 2 små nyfikna barn (och en pappa med barnasinnet i behåll). Dubbel de Lux rum på Spa-hotellet med 2 soffor, platt-tv och 2 extrasängar för barnen! Poolerna och bubbelpoolerna var av högsta klass.

Och vi fick bara vara! Superhärligt!

Det blev lite tufft för frugan att transportera sin gravida kropp (med kronisk smärta som extra bagage) mellan dom olika transportmedlen... men hon klarade det! Mycket tack vare att barnen skötte sig som små änglar under hela resan och verkar ha haft riktigt roligt!

Men som en liten automatisk följd av att man slappnar av efter en längre period av stress så började jag insjukna i bilen på väg hem. Så nu sitter jag med en sprängande huvudvärk och en rinnande näsa. Men det var värt det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar