lördag 16 januari 2010

Hej igen.

Ja, jag vet... det var över en månad sedan jag skrev på min lilla blogg. Men det kanske är lite talande i sig och påvisar lite hur mycket som har hänt i livet. Bloggen kanske inte det första jag tänkte på då jag får några minuter över. Tänkte därför bara snabbt sticka in huvudet.

Väldigt mycket har hänt... många orosmoment som vi hade strax före jul är nu lösta. Bland annat så fick vi efter många, många, MÅNGA "om och men" försäkringskassan att acceptera Lindas sjukpenning. Ord kan inte beskriva den lättnad som detta innebar 2 dagar före jul! Eftersom hon inte fått ett öre sedan augusti då hon blev sjuk så blev det en väldigt efterlängtad summa pengar som damp ner i mellandagarna. Dessutom kan hon nu vara sjuk utan att ligga sömnlös på nätterna och våndas över vår familjs ekonomi med tanke på att hon omöjligt skulle kunna jobba i sitt tillstånd. Och sist men inte minst kommer hon inte nollas i systemet, vilket hade inneburit att hon inte fått ut ett öre i mammapenning efter det att barnet fötts heller. ENORM LÄTTNAD.

Bilen är lagad efter min lilla träff med en älg, datorn jag skriver på just nu är av senaste model tack vare den lilla "datorbrand" som besökte min förra. Så dom flesta saker som hände där strax före jul har återställts och i vissa fall till det bättre.

En sak som inte blivit bättre är min förmåga att gå och lägga mig i tid... därför är nu klockan 2.07 och jag tänkte stänga locket på datorn. :)

God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar